söndag 18 februari 2018

Badet, stränderna och vännerna

Hej igen...

Jag har verkligen slarvat med bloggen denna resan. Jag har inget att skylla på mer än ren lathet. Tid har vi garanterat även om dagarna går rasande fort. Våra dagar handlar om i stort sett samma saker. Vi badar varje dag, vi besöker olika stränder och olika hängställen. På våra tripper hänger Ubbe, Anna och kidsen med sedan en vecka tillbaka. De ska vara här nästa vecka med. Mycket trevligt!

Vad har då hänt sen sist?

Olle är pigg igen och har ätit upp sig till normal storlek igen.
Ebba och Olle har gått en vecka i skolan och trivs bra. De har även tränat fotboll en vecka i English Soccer School International Lanta. De kommer ha rätt så tuffa veckor framför sig då de tränar tre morgonpass i veckan före skolan. Det är 30 grader varmt redan klockan 8 på morgonen så det krävs att de sköter sin vätska, annars är det kört. Skolan ligger runt knuten så dit går dom varje morgon, till fotbollsträningarna åker dom buss.


Lisa är sig lik, glad för det mesta. Snubblar på allt, spiller mat på kläder, tappar besticken på golvet osv. Hon vill också alltid sitta på axlarna så fort vi ska gå någonstans. Det är trevligt fast lite svettigt när det är så varmt.

Arjeplog-Magnus och hans barn har sedan några dagar flyttat in i grannlägenheten. Samma grannar som sist vi var här. Arjeplog-Nina (Arjeplog-Magnus fru) kommer ner om ett par veckor. Riktigt roligt att umgås med dom igen. Magnus tog med Ubbe och mig på yoga i eftermiddags!! Det finns (tyvärr för er andra) inga bilder från detta spektakel så ingen får nånsin se hur vi såg ut.

Nu är det dags att sova, imorgon klockan 07.00 ska vi ut och köra intervaller på stranden.

Godnatt!



Olle på samling i salan


Ebba i salan 
Häng

Lagbild
Häng


Lisa med en misstänkt havspissare bakom sig!


Badpojkarna Olle, Hugo och Jona

Badfamiljen

Klätterapan

Denna snygga hatt ligger numera på andamanska havets botten

"Sitta på dina axlar pappa"














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar