lördag 3 februari 2018

Första veckan

Snart har vi varit här i en vecka och veckan hör bjudit på både trevligheter och mer jobbiga saker.
När vi kom hit så gick vi till ett apotek för att få hjälp med Olle. Under resan hade han fått hela tungan full med blåsor och hade svårt att få i sig vätska. Apotekar-tjejen hade en bror som var läkare, och vips så var vi hos honom för han tyckte Olle såg sliten ut.
Det slutade med att Olle fick stanna på kliniken i två nätter för att han var uttorkad. Det var inga roliga dagar men han kurerade sig och nu är han på benen igen, bara något tunnare. Tur han har sin fars grävlingkropp så han har lite att ta av när sådana här saker händer.
Sliten pojk!

Lite piggare och på väg hem
Hela denna soppa har inte varit rolig för resten av familjen men nu som sagt är vi på banan igen. Jag låg mer eller mindre sömnlös dessa två nätter och jag skrev några rader som jag publicerar i annat inlägg. Grymt sliten, trött och orolig!!

De senaste tre dagarna har inneburit bad, sol, träning, päsning och mat, precis som livet här ska vara. Livet här på Koh Lanta är väldigt lugnt och man väljer själv vilket tempo man vill hålla. Familjen Lövdahl är inte kända för att hålla högt tempo på lediga dagar, och vi fortsätter i samma anda. Nu är det dags för middag. Frågan är om det blir räkor idag igen. Jag kanske ska prova nåt annat djur?






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar