tisdag 10 februari 2015

Ebba och apan...

Idag var vi på något som kallades monkeyschool. Där lär dom apor att klättra upp i träden och ta ner kokosnötter. Spännande!
De hade en liten uppvisning och behövde en frivillig från det 9 styck stora publikhav. De frågade Olle men han hade på sig sin nya Wayne Rooney-tröja och vågade inte chansa på att behöva slänga den i tvätten trots att han haft den i drygt en vecka nu. Så storasyster Ebba fick kliva fram och inta scenen.
Hon blev såklart kompis med småaporna efter sin insats på scen.
Aporna började naturligtvis plocka löss på henne, så jag beställde hem en apa till hennes klass i Bodafors för att ta itu med klassens lössproblem.

Familjens lilla vilddjur Lisa har blivit sönderbiten av mygg och hon har just nu 26 myggbett på sin lilla kropp. Betten ser inte så roliga ut men hon låter dom vara och det verkar inte klia, skönt!
Själv vaknade jag inatt och insåg att mina fötter var myggbitna. Det kliade så jag trodde jag skulle galen , senare visade det sig att vi har med en bra salva för detta. 

Malte och Lisa var på middagsdate i solnedgången för ett par dagar sedan och imorgon är det dags igen, trevligt!
Olle ser just nu ut som en övervintrad surfare och vi försöker övertala honom att gå och klippa sig. Han är dock lite skeptisk mot vilken kvalité de thailändska frisörerna har.

Någon kanske undrar hur vi bor, här kommer några bilder på det:
Sovrum/Allrum
Kök
Barnens sovhörna
Balkong

Även denna gång är det godnatt efter blogginlägg.
Hörs snart igen.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar